Nota i edició a una lloa d’una passió barroca rossellonesa (1738)

Autor: Pep Vila
Títol: “Nota i edició a una lloa d’una passió barroca rossellonesa (1738)”
Resum: Es presenta i edita una de les escasses mostres catalanes d’un gènere dramàtic poc estudiat a casa nostra, la lloa. En aquest cas, es tracta de la lloa que precedeix una passió rossellonesa escrita per Francesc Esperiqüeta a Prats de Molló el 1738, conservada en un manuscrit de la Biblioteca de l’Institut del Teatre de Barcelona.
Accés a l’article: “Nota i edició a una lloa d’una passió barroca rossellonesa (1738)”
Paraules clau: Francesc Esperiqüeta; Literatura rossellonesa; Lloa; Passions; Teatre
Citació recomanada: Pep Vila, “Nota i edició a una lloa d’una passió barroca rossellonesa (1738)”, Vademècum (10/07/2021). [En línia: https://mariatoldra.com/2021/07/10/nota-i-edicio-a-una-lloa-duna-passio-barroca-rossellonesa-1738 [dia de la consulta]