A d’Aniversari, el segon

espelmesANIVERSARI m. Commemoració d’un fet el dia que es compleixen anys de la seva realització, etc. Remeto al que comentava fa just un any.

Dos anys de blog, res pus. Només un breu balanç, perquè els de WordPress no n’enviaran cap fins al canvi d’any i encara falten dies: han estat 30 entrades entre l’agost de 2013 i el d’enguany, que vénen a ser 2,5 per mes, algunes força treballades, d’altres una notícia ràpida per donar senyals de vida. No és un blog especialment actiu, Vademècum, però tampoc no li cal: no hi ha pressa ni objectius programats. Per no tenir, no té ni tema definit, a banda dels interessos variats de l’autora, que no se solen allunyar gaire de la filologia i d’allà on la història es torna estudi de les fonts.

El meu propòsit és continuar en la mateixa línia, sempre que trobi una estona per fer-ho: comentar llibres que m’agraden per motius diversos -entre els quals no és pas l’últim l’agraïment als amics i coneguts que me’ls fan arribar-, divulgar textos inèdits o gairebé, trobar-hi paral·lelismes més o menys curiosos, difondre els projectes de treball d’una servidora i altres ocurrències. A partir d’ara, però, serà sense la Faluga.

 

 

1 Comment

  1. Enhorabona, Maria. I pel que fa a la teva darrera frase, m’ha deixat freda. No diré res més per aquí, però necessito parlar amb tu. Una forta abraçada plena de complicitat i admiració.

    M'agrada

Els comentaris estan tancats.