Quatre quartets de T. S. Eliot: Versió catalana de Lluís Maria Aragó (1965)

Autor: José Luis Bartolomé; Pep Vila (ed.)
Títol: Quatre quartets de T. S. Eliot: Versió catalana de Lluís Maria Aragó (1965)
Resum: Nova edició de la primera versió catalana dels Quatre quartets de T. S. Eliot, publicada el 1965 per l’arquitecte i pintor Lluís Maria Aragó i Cabañas (1922-1994) a les Edicions Daedalus de Palma de Mallorca. El text es publica ara revisat, precedit per una notícia sobre la família Aragó, a cura de Pep Vila, i per una introducció de José Luis Bartolomé, on s’analitza la versió d’Aragó a la llum d’altres traduccions, fragmentàries i íntegres, del poemari d’Eliot.
Accés al llibre: Quatre quartets de T. S. Eliot…
Paraules clau: Lluís Maria Aragó; Poesia angloamericana; Traduccions; T. S. Eliot.
Citació recomanada: José Luis Bartolomé; Pep Vila (ed.), Quatre quartets de T. S. Eliot: Versió catalana de Lluís Maria Aragó (1965), Girona, 2020. [En línia: https://mariatoldra.com/2020/10/27/quatre-quartets-de-t-s-eliot-versio-catalana-de-lluis-maria-arago-1965 [dia de la consulta]