Pompeu Fabra, 10 aspectes de l’home i l’obra

Pompeu Fabra 10 aspectes:: Pompeu Fabra, 10 aspectes de l’home i l’obra, a cura de Jordi Mir i Parache i Joan Maluquer i Ferrer, Barcelona: Diputació de Barcelona; Fundació Universitat Catalana d’Estiu; Edicions Galerada, 2013 (Llibres de Prada, 4), 374 p., il. ISBN 978-84-96786-56-1 ::

Es reuneixen en un volum les conferències fabrianes pronunciades entre 2004 i 2013 a la  Universitat Catalana d’Estiu de Prada de Conflent, deu aproximacions a aspectes diversos de la figura i l’obra de Fabra:

Jordi Casassas, “La significació cívica i patriòtica de Pompeu Fabra” ♠ Joan Martí i Castell, “Pompeu Fabra i l’Institut d’Estudis Catalans” ♠ Carles Santacana, “Pompeu Fabra i l’esport” ♠ Oriol Casassas, “El llenguatge de les ciències i Pompeu Fabra” ♠ Joan Julià-Munné, “Pompeu Fabra i l’entorn lingüístic europeu” ♠ Vicent Pitarch, “La influència de Pompeu Fabra en el valencianisme” ♠ Gabriel Bibiloni, “Pompeu Fabra i la genuïnitat de la llengua” ♠ Josep Murgades, “L’activisme conferenciant de Pompeu Fabra” ♠ Joan Ferrer i Francesc Feliu, “Pompeu Fabra i Joan Coromines” ♠ Isidor Marí, “Pompeu Fabra: cultura i nació”.

1 Comment

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.