La santa Teresa de Josep Maria Sert a la capsa entròpica del Museu

Teresa de Jesús segons Josep Maria Sert, a “La capsa entròpica”, exposició de Francesc Torres al MNAC. Un post del blog Castell interior.

Castell Interior

Al Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) es podrà veure fins al proper 14 de gener de 2018 l’exposició La capsa entròpica [el museu d’objectes perduts], de Francesc Torres, que hi exerceix com a comissari i artista. En un nombre reduït d’espais, una selecció d’imatges i objectes del magatzem del MNAC i altres procedències són testimonis de l’efecte destructor de diversos agents –el temps, la desídia, la censura, la persecució per motius polítics o religiosos– sobre l’obra d’art. Des del rostre del rei Herodes i altres jueus ratllats al retaule dels dos sants Joans de Bernat Martorell fins als nus femenins del MNAC mutilats per un assaltant arran del Congrés eucarístic de 1952, des de l’art republicà amagat com a mesura de protecció fins a les portes de la casa Batlló de Gaudí salvades literalment a peu de carrer, els espais de la mostra configuren un discurs sobre…

View original post 404 more words

2 Comments

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.